Rittenoverzicht

Disclaimer

Algemene informatie

De gegevens op de website van Toerclub Tilburg 93 zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven. Wij proberen om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de websites geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op de website rust een auteursrecht van Toerclub Tilburg 93. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiënt mogelijke gebruik van deze website.

Hyperlinks
De websites bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van Toerclub Tilburg 93 liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Toerclub Tilburg 93 is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

Privacystatement
Toerclub Tilburg 93 respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. De gegevens die nodig zijn om u te kunnen voorzien van door u aangevraagde informatie of betalingen, worden in de administratie van Toerclub Tilburg 93 opgeslagen.

Cookies
Toerclub Tilburg 93 maakt op haar website GEEN gebruik van cookies.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de website van Toerclub Tilburg 93 is voor uw eigen rekening en risico. Toerclub Tilburg 93 sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit. Toerclub Tilburg 93 heeft het recht om de informatie die via haar websites door gebruikers openbaar wordt gemaakt te wijzigen, te bewerken en te verwijderen, dan wel ten behoeve van haarzelf en derden te gebruiken.

Overige informatie
Toerclub Tilburg ’93
Veerse Meer 2 
5032 TT Tilburg
Handelsnaam: Toerclub Tilburg ’93
KvK: 40260375
Bank: NL68 RABO 0162 3249 36