Rittenoverzicht

Fietsenwinkel Ventoux

Fietsenwinkel Ventoux

Ruime keuze aan racefietsen, mountainbikes en gravelbikes

In de winkel aan de Berkdijksestraat in Tilburg staan ze klaar om je de perfecte fiets te adviseren. Specifieke voorkeuren? Iedere fiets kan naar wens worden aangepast en wordt aandachtig op maat gezet en ingesteld. Officieel dealer van Scott, BMC & Bianchi.

Vele jaren fietservaring gecombineerd met technische kennis en liefde voor de fiets staan voor je klaar! Fietswinkel Ventoux onderscheidt zich door:

  • Specialisatie van alle kennis en kunde op het gebied van racefietsen, mountainbikes en gravelbikes.
  • Onze klanten mogen ervan uitgaan dat ze in het weekend altijd kunnen rijden. Als fietsers kennen we zelf het belang om onze ritjes te doen, dus bij onverwachte pech staan wij voor je klaar!
  • Een zorgvuldig gekozen aanbod waarbij intensief en duurzaam sporten voorop staan: drie merken fietsen, meerdere merken kleding, schoenen, helmen en accessoires. Alle moderne spareparts hebben we voorradig en ook voor upgrades en tuning grijp je niet mis.
  • Kundig en vriendelijk personeel: We nemen de tijd om aan alle wensen de aandacht te besteden die daarbij hoort. Gezamenlijk hebben we vele jaren ervaring, zowel in de wielersport als op technisch vlak
  • Een passie voor fietsen: we rijden allemaal zelf; zowel op de racer, mtb en de gravelbike!


Kortom; wij leveren de kwaliteit en service die je mag verwachten als gepassioneerde wielersporter!