Rittenoverzicht

Bunga Melati

Bunga Melati

Bij Restaurant Indonesia Bunga Melati bent u aan het juiste adres voor de lekkerste Indonesische gerechten. Al jarenlang een begrip voor de inwoners van Alphen en omstreken.

Wij zijn Reinier Reijnen en Erik en Patricia Reijnen eigenaar van resp. Indonesisch restaurant Bunga Melati te Alphen (NBr.) en brasserie Indonesia Melati Dua te Tilburg. Onze ouders begonnen in de zomer van 1981 een afhaalcentrum van Indonesische gerechten: Bunga Melati. Korte tijd later is daar een restaurant bijgekomen wat ondertussen door menig Nederlandse fijnproever is bezocht. We hebben in 1997 in winkelcentrum Heyhoef in Tilburg brasserie Melati Dua geopend. In 2002 hebben we het bedrijf van onze ouders overgenomen.

Sinds vele jaren verzorgen wij ook de catering voor zowel particulieren en bedrijven. Aan huis, op het bedrijf, in de buurt (Tilburg of Breda) of op iedere andere locatie door heel Nederland. We bezorgen regelmatig in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam.Vanaf 15 tot 2000 personen, volledig gedecoreerde kramen, met of zonder bediening, het kan allemaal verzorgd worden door ons.