PC

Verbeeten Challenge GEANNULEERD

****
UPDATE: Helaas is door het Coronavirus de Verbeeten Challenge geannuleerd.
****

Zoals we weten vindt elk jaar de Verbeeten Challenge plaats. Dit jaar is dat op Zondag 5 April 2020.

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar zouden we ook dit jaar als vereniging mee kunnen doen met de Verbeeten Challenge (www.verbeetenchallenge.nl). I.p.v allemaal individueel mee te doen.

Alle opbrengsten van de Verbeeten Challenge gaan naar het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten. Dit is het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch. Zondag 5 april kunnen we dan weer vertrekken bij het Verbeeten Instituut in Tilburg i.p.v.bij Boerke Mutsaers.

In dit bericht vind je meer informatie over onze deelname. In de mail die je vandaag of morgen krijgt, staat nog veel meer informatie.

Waar doen we aan mee?

Met de vereniging doen we mee aan 4 onderdelen die starten vanuit Tilburg:

  1. 140 km Wielertocht voor de Bunga, Boerke, KOPAK en Ventoux groepen;
  2. 60 km Wielertocht voor de Rentmeester en Bunga groep
  3. 60 km Fietstocht voor de recreanten
  4. 55 km MTB-tocht.

Wat kost het?

Deelnemen aan een onderdeel kost € 17,50. Om deelname te stimuleren, neemt de vereniging € 7,50 van de kosten voor haar rekening. Deelnemen kost je dus € 10,00. Uiteraard mag je meer doneren. Dat maken we ook rechtstreeks naar de Verbeeten Challenge over.

Hoe schrijf je in?

Inschrijven doen we gezamenlijk, als club. Je kunt je tot dinsdag 31 maart inschrijven. Om in te schrijven stuur je een mail aan info@tct93.nl met daarin aan welk onderdeel je zou willen deelnemen. Je maakt vervolgens minimaal € 10,00 over aan t.n.v TCT'93 op NL68 RABO 0162 3249 36. Vermeld ook: Verbeeten <je naam>.

Alle mensen met deze vreselijke ziekte zouden ons oproepen om mee te doen met dit mooie evenement en zo een mooie bijdrage te leveren aan een goed doel.

Ideale en mooie manier om ons van de goede kant te laten zien als vereniging en ons te promoten als een geweldige toerclub.

Hoe laat en waar verzamelen?

Instituut Verbeeten, Brugstaat 10, 5042 SB Tilburg (Maps)

  • Wielrenners en MTB-ers verzamelen om 09:00.
  • Recreanten spreken gezamenlijk een moment af.


Heb je verder vragen, dan kun je mailen naar info@tct93.nl

http://www.tct93.nl/Nieuws/Verbeeten_Challenge_GEANNULEERD