Fatpigeon met "Highland Heritage: Adventure through Generations"

Fatpigeon met "Highland Heritage: Adventure through Generations"
17 november 2023
Woensdag 6 maart hebben we een fantastische avond gehad in Cinecitta. We hadden daar een mooi programma samengesteld met Nol van Loon en Loek Luijbregts, de kleinzoon van onze eigen Piet Luijbregts, van Fatpigeon. Zij zijn fervent gravelriders en hebben bijna alle uithoeken van de wereld gezien vanaf de gravelbike. Schotland, Finland, IJsland, Rwanda, Oeganda… om er een paar te noemen.

Walter Stam, onze voorzitter, trapte de avond af door kruisverbanden te leggen met onze eigen Gravel Pit. Ook werden de aanwezige sponsoren in het zonnetje gezet.

Onze eigen Piet Luijbregts was de rode draad. Niet alleen door zijn aanwezigheid, maar ook in de vorm van een ‘vroeger en nu’ movie met zijn kleinzoon Loek in Schotland. "Highland Heritage: Adventure through Generations". Dit was tevens een première voor Loek, Nol en Piet.

Nol van Loon was een goede gravel ambassadeur die ons meenam in zijn enthousiasme. Echt tof om te horen en te zien. Want na de hoofdfilm had Nol nog een movie in petton met als thema "low budget gravelen' (een fiets en 1 tas).

Na afloop was er ruimte om bij te babbelen en ideeën uit te wisselen tussen leden en sponsoren.

Als je meer wil weten over Fatpigeon, neem dan eens een kijke op hun site, www.fatpigeon.cc.
Om de film nogmaals te bekijken: Highland Heritage: Adventure through Generations.