M
TCT'93 Tenue
TCT'93 Tenue

Tenue

Tijdens clubritten van TCT93 is het verplicht om in de TCT93-clubkleding te rijden.

Voor de ritten op de weg dient in het blauwe tenue gereden te worden (zie afbeelding) en voor de ritten op de MTB het zwarte tenue (zie afbeelding). Het blauwe en zwarte tenue zijn zowel beschikbaar in de uitvoering korte mouw, lange mouw als windbreaker (mouwloos). Bij het shirt korte mouw zijn zwarte armstukken toegestaan.

 

 

Tevens dient de TCT93-broek gedragen te worden, voor race en MTB dezelfde broek. Zowel een korte als lange broek zijn beschikbaar (met zowel heren damesbovenstuk). Het is verplicht tijdens clubritten de korte of lange broek te dragen. Bij de korte broek zijn zwarte been-/kniestukken toegestaan.

Prijzen

 • Shirt korte mouw € 40,00
 • Shirt lange mouw € 45,00
 • Bodywarmer mouwloos € 45,50
 • Wielerbroek kort € 45,00
 • Wielerbroek lang € 52,50
 • Wielerbroek lang MET zeem € 67,50

Kleding die niet standaard op voorraad is, maar waar we enkele artikelen voor hebben. (Voor info over maten kleding@tct93.nl)

 • Wielerbroek lang met zeem € 74,00
 • Winterjack € 73,00
 • Armstukken € 20,70
 • Beenstukken € 25,00 
 • Kniestukken € 24,40
 • Overschoenen zomer € 24,2
 • Overschoenen winter € 28,10
 • Handschoentjes € 20,05
 • Bandana € 16,50
 • Sokken € 7,70
 • Wielerhandschoen aero € 21,70

Hoe te bestellen

Een passet van de kleding ligt bij Ventoux (www.ventoux.nl).
Het passen gebeurt zonder hulp/advies van Ventoux. Ventoux biedt ons als sponsor de ruimte en faciliteit aan om te passen. Vriendelijk doch dringende verzoek is om de paskleding netjes te houden en in de daartoe bestemde doos weer netjes terug te leggen. Zodoende kan een volgend lid ook zonder problemen zijn of haar kleding passen.

Bij de passet liggen formulieren waarop je de bestelling kunt noteren. De betreffende bestelling geef je vervolgens door via kleding@tct93.nl. Vervolgens ontvang je bericht wanneer de kleding klaarligt om op te halen bij Ventoux.

Uitleg over de kleding en maten

Korte Wielerbroek

De korte broek is gemaakt van Power Lycra, dit is een zwaardere kwaliteit dan normale Lycra. Het bovenstuk is van Mesh, zodat deze goed ventileert en comfortabel draagt. De broek is onderlangs afgewerkt met silicone anti-slip, zodat de broek goed op de plaats blijft zitten. De broek heeft een perfecte pasvorm door de verschillende panddelen. Het materiaal is ademend en vochtregulerend, zodat je lichaam goed op temperatuur blijft.

De broek is uitgevoerd met de beste zeem van Lorini, te weten het Elastic Comfort Pad. De multi stretch zorgt voor een maximale rek, zodat het zeem perfect de bewegingen van het lichaam volgt en antibacterieel is. De zeem bestaat uit diverse comfortzones, wat zorgt voor een maximale ondersteuning en doorbloeding. Indien er toch problemen met de zeem zijn, dan kan de broek met beschrijving van de klachten opgestuurd worden naar Lorini en zal Lorini naar aanleiding van de klachtbeschrijving de broek van een andere zeem voorzien en terugsturen. De damesbroek is speciaal voor de dames ontwikkeld. De bretels lopen niet over de borsten heen, maar tussen de borsten door.

Lange Wielerbroek

De lange wieler broek is extra comfortabel in het dragen en perfect voor de koude dagen. De Performance fit zorgt ervoor dat de broek nog mooier aansluit op het lichaam dan een standaard lange broek. Hij heeft namelijk apart ingezette kuitgedeelten, waardoor de broek perfect de bewegingen van het lichaam volgt. De broek is gemaakt van de Super Thermo Roubaix, wat licht geruwd is aan de binnenzijde wat zorgt dat het comfortabel aanvoelt en je lichaam heerlijk warm houdt. Het materiaal is ademend en vochtregulerend, zodat je lichaam goed op temperatuur blijft. Deze broek is uitgevoerd zonder zeem.

Wielershirt korte mouwen

Het shirt korte mouwen heeft een geheel doorlopende YKK rits met stopper, zodat de rits niet verder open loopt. Het materiaal is ademend en vochtregulerend, zodat je lichaam goed op temperatuur blijft. Op het rugpand zitten drie open achterzakken.

Wielerjack lange mouwen

Het wielerjack heeft een opgeruwde binnenzijde waardoor deze warm en comfortabel aanvoelt op de huid en voor een isolerend effect zorgt. Het materiaal is ademend en vochtregulerend, zodat je lichaam goed op temperatuur blijft. Het jack heeft lange mouwen en een geheel doorlopende YKK rits met stopper, zodat de rits niet verder open loopt. Op het rugpand zitten drie open achterzakken.

Bodywarmer mouwloos

De bodywarmer zonder mouwen heeft een geheel doorlopende YKK rits met stopper, zodat de rits niet verder open loopt. Materiaal is taftex met mesh aan de achterzijde.

Maatvoering

De shirts korte mouw, lange mouw en de bodywarmer mouwloos zijn voorradig in maatvoering 1 t/m 12 en maatvoering XS t/m 3XL. Maatvoering 1 t/m 12 betreffen de shirts met een ‘normale snit’ en XS t/m 3XL betreffen tenues in een meer strakke snit. Aan te raden is om beide soorten pasvormen goed te passen en op basis daarvan je voorkeur te bepalen!

 

http://www.tct93.nl/TCT93/Tenue