M
TCT'93 Tenue
TCT'93 Tenue

Tenue

Tijdens clubritten van TCT '93 rijden we in het clubtenue. Dat wil zeggen, minimaal het shirt (korte of lange mouw) en broek (kort of lang). Daarnaast mag het tenue naar eigen inzicht worden aangevuld met de beschikbare accessoires of eigen kleding.

  • We treden als vereniging als eenheid naar buiten en daar hoort ook een bepaalde herkenbaarheid bij. Het tenue is dusdanig ontworpen dat het zich onderscheidt in de menigte.
  • Het tenue is mede mogelijk gemaakt door sponsoren, die ook vermeld staan op de kleding. Door de kleding te dragen krijgen zij de exposure die door de vereniging is toegezegd.
  • Zeg nou zelf, dit is toch het mooiste clubtenue van Nederland!

Voor de ritten op de weg dient in het blauwe tenue gereden te worden (zie afbeelding) en voor de ritten op de MTB het groene tenue (zie afbeelding). Het blauwe en groene tenue zijn zowel beschikbaar in de uitvoering korte mouw, lange mouw als windblocker (mouwloos). Bij het shirt korte mouw zijn zwarte armstukken toegestaan.

 

 

 

Tevens dient de TCT93-broek gedragen te worden, voor race en MTB dezelfde broek. Zowel een korte als lange broek zijn beschikbaar (in heren- en damesuitvoering). Bij de korte broek zijn zwarte been-/kniestukken toegestaan.

 

Hoe te bestellen?

De kleding is te bestellen via een webshop van Bioracer die 3 tot 4 keer per jaar is geopend. Voorafgaand aan de openstelling zal er een passet kleding ter beschikking zijn bij Ventoux, zodat je kunt bepalen welke maten je nodig hebt. Als lid word je via mail en Facebook op de hoogte gehouden.

Prijzen

De vereniging adviseert minimaal de volgende artikelen (basispakket) af te nemen, waarbij de bovenkleding in zowel blauwe als groene variant beschikbaar is.

Wielershirt Bodyfit €32,67ofWielershirt Smooth€34,49
Jersey Bodyfit €42,35 ofJersey Tempest€51,43
Windblocker€42,35
Bibshort Epic€72,-ofBibshort Prof€52,-
Bibtight zonder zeem €47,80ofBibtight met zeem€59,90

Daarnaast zijn er nog verschillende accessoires in lijn van het ontwerp beschikbaar, alsmede neutrale fietskleding. Prijzen hiervan zijn terug te vinden op de website.

Uitleg over de kleding en maten

Deze is terug te vinden in de webshop.

Presentatie

Zie hieronder de presentatie van de nieuwe kleding.

 

http://www.tct93.nl/TCT93/Tenue