M

Verbeeten Challenge 2022

Beste TCT'93 Leden,

Eindelijk vindt de Verbeeten Challenge dit jaar weer plaats. Mochten jullie dit niet weten dan ga ik jullie vertellen dat deze dag gepland staat op Zondag 10 April 2022. Dit is al over 52 dagen.

Nu jullie dit weten. Zou ik graag mijn enthousiasme willen delen met jullie door aan al onze TCTérs (toerrijders/MTB'ers en natuurlijk de recreanten) te vragen om mee te doen.

In 2019 hadden we een mooie opkomst (Wouter nog bedankt voor de organisatie) en naar aanleiding van dit succes zouden we ook dit jaar als vereniging mee kunnen doen met de Verbeeten Challenge (www.verbeetenchallenge.nl). I.p.v allemaal individueel mee te doen.

Alle opbrengsten van de Verbeeten Challenge gaan naar het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten. Dit is het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch. Zondag 10 april kunnen we dan weer vertrekken op de nieuwe locatie Olympiaplein (Stappegoor) in Tilburg i.p.v.bij Boerke Mutsaers.

Waar kunnen we allemaal aan meedoen?

Met de vereniging doen we mee aan 4 onderdelen die starten vanuit Tilburg:

  1. 130 km Wielertocht voor de Bunga, Boerke, KOPAK en Ventoux groepen;
  2. 60 km Wielertocht voor de Rentmeester en Bunga groep
  3. 30 km of 60 km Fietstocht voor de recreanten
  4. 55 km MTB-tocht.

Routes volgen later op de site of via Facebook. Wie nieuwsgiering is kan ze alvast bekeken op de site van de Verbeeten Challange.

Wat kost het?

Deelnemen aan een onderdeel kost € 17,50. Om deelname te stimuleren, neemt de vereniging € 7,50 van de kosten voor haar rekening. Deelnemen kost je dus € 10,00. Uiteraard mag je meer doneren. Dat maken we ook rechtstreeks naar de Verbeeten Challenge over

Hoe schrijf je in?

Inschrijven doen we gezamenlijk, als club. Je kunt je tot dinsdag 31 maart inschrijven. Om in te schrijven stuur je een mail aan info@tct93.nl met daarin aan welk onderdeel je zou willen deelnemen. Je maakt vervolgens minimaal € 10,00 over aan t.n.v TCT'93 op NL68 RABO 0162 3249 36.

Vermeld dus: Verbeeten <je naam>/ tourrijder/MBT of recreant en de afstand die je wil rijden. De eerste deelnemers hebben zich al gemeld voor dit mooie evenement.

Alle mensen met deze vreselijke ziekte zouden ons oproepen om mee te doen met dit mooie evenement en zo een mooie bijdrage te leveren aan een goed doel.

Ideale en mooie manier om ons van de goede kant te laten zien als vereniging en onze club te promoten als een geweldige toerclub.

Hoe laat en waar verzamelen?

Olympiaplein Stappegoor (Tilburg-Zuid) tegenover de Euroscoop (Maps)

  • Wielrenners en MTB-ers verzamelen om 09:00.
  • Recreanten spreken gezamenlijk een moment af.

Heb je verder vragen of wil meer info , dan kun je mailen naar info@tct93.nl

Hoop je daar te zien!

Jan van raak

http://www.tct93.nl/Nieuws/Verbeeten_Challenge_2022