M

Ronald McDonald Huis

Op woensdag 6 oktober 2021 (o.v.b. corona maatregelen) zullen de deelnemers van de Tilburgse Fiets4daagse tijdens hun tocht weer het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant aandoen. Tegen een zacht prijsje kan er een kopje koffie/thee of iets fris gedronken worden met een lekker stukje taart. Naar goede traditie bakken onze vrijwilligers weer zelf de lekkerste taart voor bij de koffie. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan ons Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant.
Door uw bijdrage maakt u het mede mogelijk om de ouders van ernstig zieke kinderen een warm thuis te blijven bieden, want een ziek kind kan toch niet zonder zijn ouders?
Er kloppen jaarlijks vele gezinnen aan en we willen niemand in de kou laten staan. Daarom zijn we blij met alle giften, donaties en acties die er voor ons Huis worden georganiseerd. Wij willen daarom de organisatie van de Tilburgse Fiets4daagse weer hartelijk bedanken voor deze mooie gelegenheid om ons Huis bij u onder de aandacht te mogen brengen.
Namens ons grote team vrijwilligers bestuur en management team, wensen wij u fantastisch weer toe en vooral veel fietsplezier!
Graag tot dan,
Tanja van der Wensch, manager

http://www.tct93.nl/Evenementen/Tilburgse_Fiets4daagse/Ronald_McDonald_Huis