M

SUST

Tijdens de zomertijd (april - september) wordt er op dinsdag en donderdag avond door de SUST (Samen Uit Samen Thuis) gereden.De start is om 19.00 uur voor het terras van onze sponsor Melati Dua in de Heyhoef, Reeshof (maps).

Het motto is Samen Uit Samen Thuis, dit betekent dat de gezelligheid vooropstaat en dat we halverwege geen mensen verliezen doordat de kopmannen te hard fietsen. We wachten dus op elkaar.

Waar, wanneer, hoe?

Bekijk dit nieuwsitem voor de juiste starttijden en afstanden, deze zijn in het begin en eind van het SUST-seizoen vanwege snelle duisternis ietsjes eerder.

We hebben 2 vaste routes. Op dinsdag fietsen we richting Hank (65 km) en op donderdag richting Alphen ( 60 km).

We rijden met een kruissnelheid tussen de 32 en 37 km/u, dit is mede afhankelijk van de aanwezigen. Op beide avonden wordt er op een vaste plek afgesprint voor diegene die dat willen.

Aanmelden hoeft niet. Kom gewoon op de gezette tijd naar de Melati Dua in de Heyhoef en je fietst mee! Lid worden van TCT'93 kan natuurlijk ook (hier).

Foto's & filmpjes

Wil je spieken hoe we rijden? Bekijk een Youtube zomerfilmpje. We hebben ook een Winter filmpje Je kan ook altijd bij foto's kijken voor al de andere foto's en films.

Winter

In de winter wordt af en toe op initiatief van leden op industrieterreinen gereden. Ook kan op het circuit van Pijnenburg gereden worden. Dit wordt meestal onderling afgesproken. Word lid van Facebookgroep SUST om op de hoogte gehouden te worden.

Voor mensen waarvoor de T58 niet te ver is, is er ook de mogelijkheid om dinsdagavaond op de T58 te fietsen. Zie deze link.

http://www.tct93.nl/Afdelingen/Toerafdeling/SUST