M

Editie 2017 Fietsfestijn Tilburg

Zondag

Vanmorgen om 9.00u is het Hart van Brabant Fietsfestijn voor het zevende jaar gestart. Na de hittegolf in onze regio is de zon ver te zoeken, wel staat er veel wind en af en toe valt er een druppel. Toch zijn er ruim 250 deelnemers vertrokken. Ook GIANT Van Bebber is weer aanwezig en doet bij diverse fietsen een check-up. De mensen komen voldaan terug en zijn vol lof over de routes. Er waren weer complimenten voor de organisatie.
Foto's zondag dag 1

Maandag

Vandaag zijn de weersomstandig beter als de eerste dag. We beginnen met zon welke vrijwel de gehele dag aanwezig blijft. Het is heerlijk fietsweer. De ruim 200 deelnemers hebben de Oisterwijkse bossen aan gedaan en een groot gedeelte zijn ook gereden door het verrasende Landpark Assisië in Biezenmortel. En weer waren er complimenten over de routes welke door vele kleine dorpen loopt.
Foto's maandag dag 2

Dinsdag

Heerlijk fietsweer. Er zijn ca 200 deelnemers vertrokken, er moet ook gewerkt worden!!. De deelnemers komen uit alle windstreken, Groningen, Schagen, Heerlen en ook uit België. Vandaag geen lekke banden. En vrijwel droog. Razend enthousiast over de uitgepijlde tochten, velen hadden niet in de gaten dat van wegen werkzaamheden een omleiding is gemaakt t.o.v. van de uitgeschreven route. Op naar de laatste dag, de dag van Ronald McDonald.
Foto's dinsdag dag 3

Woensdag 

Drie mooie dagen zijn voorbij en vandaag rijden we weer met 200 deelnemers in het fris groene Brabant, met nog al wat regen. Alle dagen schitterende routes. Mooie, spontane, gezellige deelnemers, kwamen binnendruppelen bij Ronald McDonald en deden zich te goed aan de heerlijke worstenbroodjes en koffie met gebak de totale opbrengst hiervan komt ten goede aan Ronald McDonald. €900,00 wordt er gedoneerd, opgebracht door fietsers en aangevuld door het Hart van Brabant Fietsfestijn.
Foto's woensdag dag 4

Ronald Mc Donald Huis Middenwest-Brabant

Op vrijdag 14-07-2017 hebben Jan Doorakkers (R) en Tonn de Jong (L) een bedrag van €900,00 overhandigd aan Marlies Roos (M), ambassadrice van het huis. Dit bedrag is bij elkaar gebracht door de deelnemers en Hart van Brabant Fietsfestijn. De vrijwilligers van het huis vinden het altijd weer een feestje als wij de deelnemers langs Ronald Mc Donald huis sturen, men kan dan laten zien wat het huis is en kan beteken, wanneer een dierbare in het ziekenhuis ligt.
 


7de Hart van Brabant Fietsfestijn
Dat is 1, 2, 3 of 4 dagen fietsen van 25 tot en met 28 juni 2017 met als startlocatie:
RKSV Were-Di, Sportpark Moerenburg, Moerenburgseweg 6
5018 TC  TILBURG. (map)
 
U kunt 1, 2, 3 of 4 dagen fietsen en iedere dag rijdt u een andere route met de keuze uit 30, 50 of 70 kilometer.
Inschrijven en starten kan iedere dag tussen 9.00 en 14.00 uur en we sluiten om 17.00 uur. De routes zijn uitgepijld en geheel beschreven.

Ook toerrijders kunnen genieten van een rit, zij vormen één groep en vertrekken alléén op zondag om 9.00 uur achter voorrijders.

Weidse landschappen, prachtige bossen en pittoreske dorpjes maken deel uit van de uitstekend uitgepijlde routes van het Hart van Brabant Fietsfestijn. Uiteraard is er ook gezorgd voor stalling en elektriciteit en veiligheid zodat u uw fiets met een gerust hart 's avonds achter kunt laten.

Brochure Fietsfestijn, download hier

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar hvbfietsfestijn@tct93.nl

Bezoek ook onze facebookpagina!

http://www.tct93.nl/Evenementen/Hart_van_Brabant_Fietsfestijn/Editie_2017_Fietsfestijn_Tilburg