M

Editie 2015 Fietsfestijn Tilburg

Goede doel Hart van Brabant Fietsfestijn 2015.

Drie lachende gezichten en een cheque van 1100 euro was het mooie resultaat van het Hart van Brabant Fietsfestijn 2015.
Jan Doorakkers(l) en Tonn de Jong (r) konden met trots dit bedrag overhandigen aan Marlies Roos (m) van het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant. De deelnemers van het Fietsfestijn en de organisatie droegen door middel van consumpties bij aan een warm thuis voor de ouders van zieke kinderen. Tct93 besloot daarna het opgehaalde bedrag nog eens te verhogen tot 1100 euro.
Een prachtige afsluiting van een weer uitstekend verlopen Hart van Brabant Fietsfestijn 2015 met meer dan 250 deelnemers per dag. Op naar de zesde editie in 2016!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag dag 1

Vanmorgen om 9.00u is het Hart van Brabant Fietsfestijn voor het vijfde jaar gestart. Onder een stralend zonnetje zijn rond 300 deelnemers vertrokken. Fietsen langs prachtige en goed uitgepijlde routes van 30-50 of 70 kilometer door de Loonse en Drunense Duinen.
Het was genieten, zo hoorden we van de fietsers.
Sommigen kwamen 5 km op hun teller te kort maar gelukkig zijn ze wel op paadjes geweest "waar je anders nooit komt"!
Er waren weer veel complimenten voor de organisatie.
Foto's dag 1

Maandag dag 2

Een zonnige dag was het, dag twee van het Hart van Brabant Fietsfestijn. Weer heerlijk fietsweer met een gezellige start met meer dan 250 deelnemers aan de Moerenburgseweg, Tilburg bij Landschapspark Moerenburg.
Het was lekker pauzeren bij de mobiele Beany Fair Trade-bus met heerlijke yoghurt/vruchtenversnaperingen of een bakkie koffie met gebak en volop genieten van de bossen en de heide van de Kampina.Dat doen we morgen weer!
We hoorden dat ook vandaag heeft iedereen " het weer heeft gehaald" , was het prachtig onderweg en starten we morgen opnieuw voor de routes in de richting van de Oirschotse Heide.
Foto's dag 2

Dinsdag dag 3

Ook vandaag zijn weer drie ploegen aan de slag geweest om de routes voor de deelnemers van het Hart van Brabant Fietsfestijn uit te pijlen. En dat doen ze in een paar etappes.
Maandagavond uitpijlen, deze dinsdagochtend vanaf zeven uur controleren en in de middag de pijlen van de dag ophalen. En vervolgens worden de routes voor de volgende dag weer uitgepijld.
Alsof je niets te doen hebt...
De "posten" vertrekken zo rond half negen met al hun spulletjes die je als stempelpost nodig hebt en komen pas laat in de middag weer terug. De toer-dokter geeft volop adviezen bij dit warme weer en is de hele dag stand-by, samen met overige leden van de organisatie.
Daar komt de penningmeester met een ijsje voor alle vrijwilligers en speciaal voor de mensen die van vroeg tot laat de start en finish bemensen. Dat smaakt wel op zo'n dag als vandaag.
Al met al was het weer een prachtige dag met prachtige routes. Een compliment voor onze routeplanner John Loogman!
Foto's dag 3

Woensdag dag 4

Wij sluiten de vijfde editie van het Hart van Brabant Fietsfestijn af met tevreden deelnemers die genoten van vier dagen fietsplezier.

En we zeggen een welgemeend dank aan:
De fietsers die iedere dag in grote aantallen weer aanwezig waren en daarbij voor een gezellige drukte zorgden.
Onze sponsoren, de gastvrijheid van de uitbaters van de stempelposten en natuurlijk de start- en finishplaats van R.K.S.V. Were Di.
Alle vrijwilligers en commissieleden van wie de namen echt wel bekend zijn maar teveel om hier allemaal op te noemen. Dankzij deze mensen vallen de puzzelstukjes van het fietsfestijn in elkaar
waardoor het voor iedereen fantastische vier dagen zijn geweest.

We:
Feliciteren de winnaars van de Social Media Fotowedstrijd van het Hart van Brabant Fietsfestijn.
Doneren , samen met de deelnemers aan het Ronald McDonaldhuis Midden-West Brabant om de ouders van zieke kinderen een warm thuis te geven.
Genieten van de foto 's op de website van tct93.nl/hvbff en de berichtjes op twitter @hvbffestijn.
Sluiten deze woensdag af met woordje van de voorzitter en een geweldige barbecue.
We hopen iedereen het volgend jaar weer terug te zien!

Commissie Hart van Brabant Fietsfestijn
Foto┬┤s dag 4

Zondag 28 juni t/m woensdag 1 juli 2015 organiseren we voor de vijfde keer een vier dagen durend fietsfestijn door de mooiste plaatsjes en natuurgebieden van Hart van Brabant.
Volg ons op Twitter

Ronald McDonald Huis

Op woensdag 1 juli 2015 pauzeren de deelnemers tijdens hun tocht weer bij het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant. Door een bijdrage, middels consumpties en aangevuld door de Hart van Brabant Fietsfestijn wordt het mede mogelijk om de ouders van ernstig zieke kinderen een warm thuis te blijven bieden, want een ziek kind kan toch niet zonder zijn ouders? Lees meer.

Startlocatie:

R.K.S.V. Were Di, Sportpark Moerenburg - Tilburg

 

Op woensdag kunt u ook starten bij 
Landal Duc de Brabant, Diessen - Baarschot

Routes

Iedere dag 3 routes van 30, 50 en 70 kilometer.

  • Zondag 28 juni: Loonse en Drunense Duinen
  • Maandag 29 juni: de Kampina
  • Dinsdag 30 juni: Oirschotse Heide
  • Woensdag 1 juli: Landgoed Gorp en Rovert

 

http://www.tct93.nl/Evenementen/Hart_van_Brabant_Fietsfestijn/Editie_2015_Fietsfestijn_Tilburg