M

SUST

Tijdens de zomertijd (april - september) wordt er op dinsdag en donderdag avond door de SUST (Samen Uit Samen Thuis) gereden. Dit jaar wordt er niet meer bij de Rabobank gestart, maar voor het terras van onze nieuwe sponsor Melati Dua in de Heyhoef, Reeshof (maps).

Het motto is Samen Uit Samen Thuis, dit betekent dat de gezelligheid vooropstaat en dat we halverwege geen mensen verliezen doordat de kopmannen te hard fietsen. We wachten dus op elkaar.

Waar, wanneer, hoe?

Bekijk dit nieuwsitem voor de juiste starttijden en afstanden, deze zijn in het begin en eind van het SUST-seizoen vanwege snelle duisternis nog niet om 19:00 uur, maar ietsjes eerder.

De afstand is in de regel ongeveer 60 à 65 kilometer op dinsdag. Dan fietsen we richting Hank. Op donderdag ongeveer 65 kilometer richting Alphen. In het begin en einde van het seizoen is dit wat korter door invallende duisternis.

We rijden met een kruissnelheid tussen de 32 en 37 km/u, dit is mede afhankelijk van de aanwezigen. Op beide avonden wordt er op een vaste plek afgesprint voor diegene die dat willen.

Aanmelden hoeft niet. Kom gewoon op de gezette tijd naar de Melati Dua in de Heyhoef en je fietst mee! Lid worden van TCT'93 kan natuurlijk altijd (hier).

Foto's & filmpjes

Wil je spieken hoe we rijden? Bekijk een Youtube zomerfilmpje. We hebben ook een Winter filmpje Je kan ook altijd bij foto's kijken voor al de andere foto's en films.

Winter

In de winter rijden we ook, maar dan anders. Zie Winterseizoen.

http://www.tct93.nl/Afdelingen/Toerafdeling/SUST